Menu
Tvoja košarica

Dodatki

Garancija
Bloomlite izdelki imajo 2 - letno garancijo. Več si lahko preberete pod zavihkom pogoji uporabe.
Povratek kupnine
V kolikor izdelek ne doseže vaših pričakovanj, ga lahko v roku 14 dni po prejemu vrnete, mi pa vam povrnemo kupnino.
SSL Varna povezava
Na naši spletni strani je nameščen varnostni certifikat, vsi podatki se tako prenašajo prek zavarovane HTTPS povezave, tako da so vaša plačila popolnoma varna.
Ovitek za potni list je pomemben potovalni dodatek, če želimo le tega ohraniti. Kvalitetna izdelava zagotavlja popolno prileganje. Večna modra barva popestri kvaliteten in mehak ovitek, ki se lepo poda k vašim potovanjem. V notranjosti se nahaja tudi žepek, v katerega lahko shranite kartico po izbir..
15.00€
Ovitek za potni list je pomemben potovalni dodatek, če želimo le tega ohraniti. Kvalitetna izdelava zagotavlja popolno prileganje. Barva marmorja tako popestri kvaliteten in mehak ovitek, ki se lepo poda k vašim potovanjem. V notranjosti se nahaja tudi žepek, v katerega lahko shranite kartico po izb..
15.00€
Klasičen označevalec prtljage, na katerega lahko vpišemo svoje podatke, je vedno zaželen del našega kovčka ali potovalke. Zaradi tega koristnega a hkrati elegantnega potovalnega dodatka kakovostne izdelave, naš kovček na letališču hitreje odkrijemo.Material: visokokakovostni termoplastični poliureta..
9.00€
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)