Menu
Tvoja košarica

O Bloomlite

bloomlite-about-us
bloomlite-about-us
O bloomlite

"Ljudje, ki smo ustvarili blagovno znamko Bloomlite, smo vse tisto, kar opisuje življenjski slog blagovne znamke: zaljubljeni v potovanja, raziskovanja, željni novih dogodiviščin.”

bloomlite-about-us
bloomlite-about-us

Idealen sopotnik oblikovan v Sloveniji

Z linijo izdelkov Bloomlite si prizadevamo biti vaši zvesti sopotniki na lovu za svežimi dogodivščinami. Svoje izkušnje s poti smo združili s kreativnostjo ter skušali ustvariti produkte po lastni meri in okusu. Inspiracijo smo iskali v nevsakdanjih občutkih, ki nas kot popotnike navdahnejo, kadar na potovanju izstopimo iz svoje cone udobja, uživamo dani trenutek in iskreno občudujemo lepote, ki sta jih ustvarila narava ali človek. Kopico prepletajočih se občutij smo skrbno vtkali v vsak Bloomlite produkt, kot tudi v celotno blagovno znamko. Vsi naši izdelki so oblikovani v Sloveniji in plod oblikovalskega znanja domačih oblikovalcev.

Naše vrednote

Potovanja, odkrivanje vsega, kar sta na tem svetu ustvarila človek in narava. To je tisto, kar je zapisano v našem DNK, po čemer hrepenimo. Zaljubljeni smo v življenje, ki ga želimo zaužiti s polnimi pljuči. Pot v neznano nam predstavlja izziv, raziskovanje boža našo dušo in gasi našo radovednost. Resnično živeti pomeni izstopiti iz svoje cone udobja. Pomeni uživati v trenutku in iskati zmeraj nove pustolovščine. Pomeni nenehno se učiti. In ni je boljše metode učenja, kot je raziskovanje, odkrivanje, gledanje s široko odprtimi očmi. V vsakem trenutku.
bloomlite-about-us
bloomlite-about-us
bloomlite-about-us
bloomlite-about-us

Vizija

S svojimi izdelki/kovčki želimo doseči, da se potniki ob pogledu na njih spomnite svojih najlepših in nepozabnih dogodivščin na potovanjih. Da izdelke z veseljem pokažete in ste nanje ponosni. Želimo, da so izdelki trajni, kvalitetni in da vas nikoli ne pustijo na cedilu. Želimo, da jih vi, naši potniki, z veseljem priporočate naprej, da bomo v prihodnosti lahko predstavili še več izdelkov, ki bodo nepogrešljivi spremljevalci vaših počitnic. Dolgoročno želimo zgraditi spletno trgovino in blagovno znamko, ki bo nudila pester izbor kvalitetnih potovalnih izdelkov.